Wie is Annemarie?

annemarie-janse-websites-online-marketing-teksten

Ik ben Annemarie Janse en ik geloof erin dat je je eigen pad kunt bewandelen. Dat je meer kunt dan je denkt. Dat je dingen kunt leren waar je eerder echt geen verstand van had. En dat je in je leven meerdere carrières kunt hebben. Naast elkaar of na elkaar.

Na een opleiding tot Medisch Bioloog en jaren in loondienst te hebben gewerkt was het voor mij in 2017 tijd om een nieuw pad te ontwikkelen.

Ik had er behoefte aan om mijn eigen leven vorm te geven en meer vrijheid te ervaren. Om nieuwe dingen te beginnen en om dat op een vrij rigoureuze en ongewone manier te doen. Daarom begon ik een online onderneming als webdesigner. Ik volgde de ene na de andere training om alles te weten te komen over websites.

Ik heb er vanaf het begin voor gezorgd dat mijn bedrijf 100% online is zodat ik de vrijheid heb om ondertussen te reizen. Zo heb ik bijvoorbeeld een half jaar door Zuid-Amerika gereisd terwijl ik ondertussen mijn bedrijf opzette.

Nu ben ik meestal in Nederland. Maar de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil heb ik nog steeds. Die vrijheid is me dierbaar. Ook heb ik in mijn eigen bedrijf de vrijheid om richtingen in te slaan die ik graag wil.

Ik ben ervan overtuigd dat je eigen onderneming geen 'bedrijfje' hoeft te zijn maar professioneel en deskundig kan zijn, of je nou een eenpitter of een organisatie met medewerkers bent.

Het is mij gelukt om vanuit het niets een bedrijf op te zetten en ik geloof dat jij dat kunt. Elk bedrijf en elke ondernemer kan groeien en succesvol worden.

Een website die klanten trekt, draagt bij aan je zakelijk succes, of je bedrijf nu groot of klein is.

Het is mijn missie om ondernemers die hun bedrijf serieus nemen aan een website te helpen die hun bedrijf doet groeien.

Als jij je eigen bedrijf hebt, kies je je eigen pad. Er is voor mij niets mooiers dan daaraan te mogen bijdragen.

annemarie-janse-persoonlijk

In de media & op het podium

Annemarie Janse in Business Women Nederland

Business Women Nederland

november 2019

Voor het online magazine van Business Women Nederland schreef ik een artikel over wat het leven uit een koffer me gebracht heeft. Ook vertel ik in dit artikel waarom ik ervan overtuigd ben dat iedereen dat kan.

Lees hier het magazine online.

Screenshot intellectual Takeout_square

Intellectual Takeout

mei 2019

Het online magazine Intellectual Takeout (USA) vroeg mij hoe ik dat deed, al m'n spullen achterlaten, op reis gaan, in oppashuizen wonen en alleen een koffer met eigen spullen bij me hebben. De nieuwe Marie Kondo?

Lees hier het hele artikel.

Flair Waar doet ze het van Annemarie Janse

Flair

Maart 2019

Flair vroeg mij voor hun rubriek 'Waar doet ze het van' hoe ik rondkom als reizende ondernemer.

Lees hier het hele artikel.

Annemarie Janse spreekt op WordCamp Utrecht 2018

WordCamp Utrecht

Oktober 2018

Tijdens WordCamp Utrecht heb ik een praatje gehouden over wat het me bracht om alles achter me te laten, voor mezelf te beginnen en op reis te gaan.

Lees hier de samenvatting van mijn praatje.

Annemarie Janse spreekt op een borrel van Wonderlijk Werken

Wonderlijk Werken

Juli 2018

Op een van de borrels van Wonderlijk Werken vertelde ik hoe ik de stap heb durven zetten om voor mezelf te beginnen, mijn huis te verhuren en 6 maanden naar Zuid-Amerika te gaan.

Bekijk hier het animatiefilmpje dat ik liet zien.

Moneybird interviewt Annemarie Janse over haar leven als Digital Nomad

Moneybird

Juli 2018

Het boekhoudprogramma Moneybird wil haar gebruikers graag beter leren kennen. Op een dag zaten we samen in Utrecht te praten over hoe ik locatieonafhankelijk werk.

Lees hier het hele artikel.

Annemarie Janse werkt locatieonafhankelijk | Interview Reformatorisch Dagblad

RD

April 2018

Het Reformatorisch Dagblad interviewde mij over mijn leven als Digital Nomad met de wereld aan mijn voeten.

Lees hier het hele artikel.