Wie is Annemarie?

Met wie werk je eigenlijk samen als je mij vraagt om je nieuwe website te maken, je online marketing op te zetten of je teksten te schrijven?

annemarie-janse-persoonlijk

HET PERSOONLIJKE

Als je dit leest zit ik misschien wel te werken aan de andere kant van de wereld. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik weer in Nederland ben. Ik werk terwijl ik op reis ben. Ik ben dol op reizen, dus waarom niet permanent op reis gaan? En ik ben dol op mijn werk, dus waarom niet mijn werk meenemen op reis?

 

Leven en werken op mijn voorwaarden

De wereld zien èn aan het werk zijn. Vrij zijn èn afspraken nakomen. Flexibel zijn èn gedisciplineerd. Dat is leven en werken op z’n Annemarie’s. Ik doe wat ik het liefste doe. En ik doe dat ook nog eens op mijn voorwaarden. Dan ben ik in mijn element. Of als je van Engelse termen houdt: dan ervaar ik flow.

 

Het gaat altijd anders dan je denkt

Na mijn studie Medische Biologie ben ik jarenlang betrokken geweest bij medisch en gezondheidsonderzoek. Daarna was het tijd om mijn eigen bedrijf te beginnen. Niet specifiek als Medisch Bioloog. Het leek mij juist heerlijk om met een frisse blik iets heel anders te gaan doen. Iets wat net zo goed bij mij past als het onderzoek.

Reizen vraagt ook aanpassingsvermogen, out-of-the-box-denken en organisatietalent. Dingen gaan altijd anders dan je had verwacht. Daar steeds weer oplossingen voor verzinnen en niet voor één gat te vangen zijn. Dat hoort bij reizen. En dat neem ik mee in mijn werk.

Leven en werken zijn voor mij één. Zoals ik reis, zo werk ik. Zoals ik werk, zo reis ik.

HET ZAKELIJKE

Geloven in wat je doet. Het verschil maken en daar ’s morgens voor je bed uitspringen. En dat samen met anderen voor elkaar krijgen. Dát is voor mij de betekenis van werk.

Werk dat ertoe doet

Werken gaat voor mij niet over 9-5, Persoonlijke OntwikkelingsPlannen of productietargets. Dat is werk waarvan ik zeker weet dat het ertoe doet. Werk waarin ik iets teruggeef van wat ik zelf aan kansen en kwaliteiten heb gekregen. Het is werk waarvan ik zeker weet dat ik daar mijn tijd en energie aan wil geven. Werk waar ik al mijn kennis en ervaring voor wil inzetten.

Samenwerken omdat we elkaar begrijpen

Ik wil samenwerken met ondernemers die er net zo over denken. Omdat we allebei hetzelfde doel voor ogen hebben. En allebei vanuit dezelfde drijfveren aan het werk zijn. Zodat we van elkaar begrijpen waarom we doen wat we doen. En samen vanuit dezelfde motivatie kunnen vieren wat we hebben bereikt.

Hoe ik werk

Wil je weten hoe ik werk? Ik hou van structuur maar stop mij niet in een keurslijf. Ik ben creatief maar geen kunstschilder. Als ik iets doe doe ik het goed maar ik ben geen perfectionist. Ik ben een regeltante maar vind dat je soms maar beter de dingen op z’n beloop kunt laten. Ik ben dol op flexibiliteit maar word op den duur heel moe van chaoten.

annemarie-janse-websites-online-marketing-teksten

Wil je samen met mij je bedrijf online zichtbaar maken?
Laat me weten wat je wilt of neem vrijblijvend contact met me op.