Skip to content

Als je niet gezien wordt, besta je dan wel?

Je wilt als ondernemer je missie de online wereld inbrengen. Je wilt gevonden, gezien en gehoord worden. Ik ga je daarmee helpen.

Hoe andere klanten geholpen zijn

Annemarie heeft op unieke wijze de communicatie rondom onze evenementen en trainingen in kaart gebracht en verbeterd. Dit alles deed zij op afstand zonder dat wij merkten dat we in verschillende delen van de wereld zaten. Zeer professioneel en zeker aan te bevelen!

Steven & Diana | www.wonderlijkwerken.nl

Arend Roos over samenwerken met Annemarie Janse

Vanaf de start van haar bedrijf werk ik samen met Annemarie. Ze werkt gestructureerd en zorgvuldig, denkt mee en is behulpzaam. Daarbij is het voor mij een voordeel dat zij volledig online werkt en zeer goed bereikbaar is. Dat brengt meer snelheid en flexibiliteit in de samenwerking. Het is plezierig om zaken aan haar over te kunnen laten en er op te kunnen rekenen dat het gebeurt. Annemarie zorgt dat allerhande praktische zaken geregeld zijn. Zo heeft ze voor mij bijvoorbeeld de stakeholders van de Walcherse Schuldhulpverlening in kaart gebracht. Dat soort ondersteuning geeft rust in mijn takenlijst en levert me tijd op voor de inhoud van mijn werk. Wat mij betreft: van harte aanbevolen!

Arend Roos | www.arendroos.nl

WiZ coaching over samenwerken met Annemarie Janse

Annemarie heeft voor mij en mijn collega een flyer ontworpen die mensen een eerste indruk geeft van diverse trainingsmogelijkheden. Annemarie en ik kenden elkaar voor deze opdracht nog niet. Met eigenlijk maar weinig informatie (bewust, zodat Annemarie ook juist haar eigen draai er aan kon en mocht geven), wat verwijzingen naar mijn eigen en andere websites, iets dat ik eerder had gemaakt en een korte uitleg, is zij in staat geweest om een opzet te maken die helemaal aansloot bij wat ik graag wilde neerzetten. Punten op de i en de flyer was klaar.

Vivienne Weerts | www.wiz.nu

Griftenstein en Zorg over samenwerken met Annemarie Janse

Heel fijn hoe Annemarie voor mij vakkundig en duidelijk de voors en tegens van een aantal contracten voor mijn bedrijf heeft uitgezocht. Dit heeft mij veel tijd bespaard. Zodra ik weer een opdracht heb waar ik geen tijd voor heb en waar ik zelf niet goed uitkom klop ik direct weer bij haar aan.

Suzanne Baan | www.griftensteinenzorg.nl

Annemarie pikt inhoudelijk de zaken snel op en neemt ons vooral werk uit handen door vergaderingen te plannen, organiseren en notuleren. Inmiddels schrijft ze ook grotendeels onze jaarverslagen en recent een communicatieplan. Annemarie is zeer communicatief op een prettig directe manier en makkelijk benaderbaar.

Marjanka Schmidt, secretaris | www.federa.org/over-coreon.nl

Gratis advies?

Wil jij ook dat je bedrijf online zichtbaar is?
Vind je uitbesteden een spannende stap?
Ik neem graag de tijd om te horen waar je tegenaan loopt.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Please check this field.
× Stuur me een appje